[TESTIMONIAL] ASHRAF MUSLIM AMALKAN SHAKLEE !!!

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Salam kenal semua pembaca...

Wahhh!!! Siapa tak kenal aktor tanah air kita yang handsome ni kan??? Ashraf Muslim yang sejuk mata memandang pun sudah amalkan Shaklee!! Semakin hari Shaklee semakin glamor dikalangan selebriti tanah air. Belum lagi nak cerita pasal aktor luar negara...

Sebelum ini rahsia kecantikan Ayu Raudhah yang comel gebu itu dah tersebar dengan mengamalkan VIVIX secara konsisten. Kemudian Rita Rudaini pula memberi MEALSHAKES buat anak-anak tersayang. Kini terbongkar pulak rahsia Ashraf Muslim mengamalkan Shaklee...=) Apa pun mereka semua ni manusia biasa juga yang perlu mengamalkan supplemen dalam kehidupan seharian.

Ashraf Muslim mengamalkan VITALEA dan B-COMPLEX Shaklee. Kedua-dua vitamin ini adalah vitamin asas dalam keperluan seharian apatah lagi yang baru hendak mencuba sepertinya. Jom kita lihat video ini dan dengar sendiri testimoni dari Ashraf Muslim....

klik di sini untuk melihat

Ashraf Muslim mengatakan selepas beliau mengamalkan Vitalea badannya rasa lebih bertenaga dan segar. Selepas bangun Subuh dah tak rasa letih. B Complex pula bantu perjalanan darahnya lebih lancar. Waduh...waduh... inilah penangan Vitalea dan B Complex ye... patutlah Ashraf Muslim ni makin handsome berseri-seri gitu...=)

Anda berminat nak join team biz kami? Ingin mencuba produk Shaklee tapi tak tahu nak beli dari mana? Tak tahu nak makan produk apa? Mudah saja.... boleh contact Miracle Vitamins terus. Jangan segan silu ye...free consultation just for you!!!

credit : Mummy SAyf

Disclaimers* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.  

maklumat lanjut, boleh PM Nord di page Miracle Vitamins   
  http://www.facebook.com/norizaabdulrahman ] atau     
direct emel, [ nord.miraclevitamins@gmail.com ] 
  sms / whatsapp [ 012-2050258 ]    
pasti ada sesuatu yang istimewa untuk rakan blog miraclevitamins.blogspot.com!! 

Labels: , , , ,